Buurtwerk aan het woord bij ‘Young Ones’

In het jeugdprogramma ‘Young Ones’ komt Buurtwerk aan het woord. De jongerenwerkers kunnen nu niet live in contact zijn met de jeugd in Aalsmeer en Kudelstaart, maar bedenken van alles om ze bezig te houden. Wat dat is vertellen ze woensdagavond 8 april tussen 19.00 en 20.00 uur.

Ook heeft Jonas via skype contact met Eric Spaargaren, directeur van de Antoniusschool. Hoe gaat het daar, komt er nog een groep 8 feest en meer. Hij vertelt ook over de ‘Mark en Eric Pupquiz’ die vrijdag voor de tweede keer wordt georganiseerd. En er is contact met een aantal scholieren. Hoe krijgen ze les van school deze periode, hoe houden ze hun conditie op pijl, hebben ze nog contact met elkaar en nog veel meer. Jonas gaat een ‘rondje skypen’ met ze. Naast leuke muziek komen er verschillende actuele onderwerpen aan bod voor de jeugd.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Jonas Ponsen | Richard Zethof

Gepubliceerd: 6 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×