‘Blikopener Radio’ gaat offline

De wereld verandert rap. We doen steeds meer via de computer of andere digitale middelen. Des te belangrijker dat we ook óffline met elkaar in gesprek blijven. Vertellis wil banden tussen mensen versterken door middel van diepgaande, interessante vragen. Ze ontwikkelden o.a.  vragenkaartspellen voor gezinnen en partners en een mindfulness-dagboek dat helpt bij zelfreflectie.

Radiomakers Lennart Bader en Esther Gons praten met medeoprichter Bart over het ontstaan van Vertellis, over wat ze bereikt hebben en hun plannen voor de toekomst. Deze week focussen we ons dus op offline producten in plaats van de gebruikelijke online producten. Een fijne ‘tegenhanger’ op maandag 20 april om 18.00 uur.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×