'Door de Mangel' op herhaling met Roland Hofman

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn echter wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen.

Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Roland Hofman als 257e gast. Wilma van Drunen werkt al jaren met Roland samen. Hij doet de financiën bij Wilma op het onderwijskantoor en is een drukbezet man, penningmeester bij de feestweek, loopt de Vierdaagse van Nijmegen en is vader van drie kinderen. Hoe combineert hij dat allemaal?

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Roland Hofman (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×