Kinderverhalen in 'Verhalenderwijs'

Radio Aalsmeer is weer een nieuw programma voor kinderen rijker. Ouders en kinderen moeten ineens thuisblijven en daar school(werk) doen. Radio Aalsmeer heeft sinds het begin van de crisis al een speciale kinderprogrammering om de dagen een beetje op te vrolijken. Daar komt nu een verhalenprogramma ‘Verhalenderwijs’ bij. Marion Geisler leest iedere woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur kinderverhalen voor en tussendoor is er gezellige muziek.

Marion kent u misschien al van de Radio Aalsmeer Nieuwsflitsen die gedurende de dagprogrammering te horen zijn en gaat nu, met Rinus van Itterzon voor de techniek, het nieuwe programma starten. Tijdens de eerste uitzending op woensdag 22 april is Gerard Zelen in de uitzending, die bekend is van de poppenkast op de kinderboerderij.

Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 16.00 – 17.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 21 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×