Regionaal Corona nieuws bij ‘Echt Esther’

Bij ‘Echt Esther’ donderdag om 19.00 uur wederom aandacht voor de gevolgen van het Coronavirus voor de mensen in de regio. Dennis Wijnhout schuift naast Esther Sparnaaij aan als co-host en via Zoom praten zij met Ted Kloosterboer, Arthur Kramer, Angèle Aartman en Franka Riesmeijer. Ted is directeur en oprichter van Stichting Praat, die kindermishandeling bespreekbaar maken. In deze tijd van de coronamaatregelen denkt Praat mee over hoe ze gezinnen kunnen bereiken en ondersteunen die het nu ongelofelijk zwaar hebben.

Arthur Kramer is opgegroeid met en tussen de bloemen en werkzaam voor een veredelaar en vermeerderaar van snijbloemen. De handel ligt bijna helemaal stil. Wat zijn zijn verwachtingen voor de handel in Aalsmeer na deze crisis? Angèle en Franka helpen met plezier klanten vanuit een bekende boekhandel in Aalsmeer. Ook in de winkel gaat alles anders, maar mensen hebben nu wel de tijd voor een boek. Dat is precies de reden dat Angele een lockdown boeken top vijf gaat delen.

Heb jij een leuke vraag voor één van de gasten of wil je graag een eigen ervaring delen? Mail dan voor 23 april naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | eigen foto

Gepubliceerd: 21 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×