Koningsdag vieren we thuis

Helaas kunnen we Koningsdag door de coronamaatregelen niet op de traditionele manier vieren. Ook in Aalsmeer betekent dit dat er geen activiteiten zijn.
Er mogen op 27 april 2020 geen vrijmarkten, optredens, evenementen of andere vormen van samenkomsten worden georganiseerd, ook niet voor kinderen. Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan.

De regel is ook tijdens Koningsdag: blijf zoveel mogelijk thuis. De gemeente wil nogmaals benadrukken: organiseer niets vanuit je raam, balkon of tuin. We moeten voorkomen dat voorbijgangers of buren zich voor het huis op de stoep of op straat verzamelen en te dicht bij elkaar gaan staan.

Wat kan wel: zing het Wilhelmus vanuit eigen voordeur tuin of balkon, om 10 uur is het landelijke #Wilhelmus2020 moment. Proost vanuit je eigen huis met elkaar, doe spelletjes over de heg met buurkinderen, videobel met buren en familie. Maar blijf zoveel mogelijk thuis!

Let op: Je mag thuis maximaal 3 personen ontvangen, mits er 1,5 meter afstand tot elkaar is. Hou vol, want alleen samen krijgen we corona onder controle!

Foto: Helaas dit jaar geen vrijmarkt

Gepubliceerd: 24 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×