Ondernemen in coronacrisis (3): Eetcafé De Zwarte Ruiter

In de serie ‘Ondernemen in de coronacrisis‘ bezocht Carla Bakelaar dit keer eetcafé De Zwarte Ruiter, want net geopend op 19 februari en nog geen maand later moet je dicht.

Het eetcafé had medewerkers voor het komende seizoen aangenomen, het terras startklaar en een prachtig café met een nog mooiere inrichting. Dit alles zoveel mogelijk in de sfeer van het pand dat ooit restaurant “de Dorpshoek” heette. toen kwam de coronacrisis. Maat inventief en jong van geest, want dat is de nieuwe eigenaar, werd de ingang een afhaalloket, inclusief belijning. Genoeg reclame op sociaal media met enthousiaste trouwe klanten van het eerste uur. Een stempelkaart voor de klanten met een mooie beloning als deze vol is. Een lief briefje bij de bestelling als dank en deze brief mag meegenomen worden naar het café voor een gratis consumptie à 2 personen, als de betere tijden weer zijn aangebroken. Dat kan niet snel genoeg zijn, maar dat spreekt voor zich.

Wat nog meer? Een mooie actie aankomende week voor de mensen die in de zorg werken. Volg Facebook, daar staat alles op!

Het hoofd blijft in de creativiteit-stand met betrekking tot de omzet, immers het seizoen was onderweg om te starten en is nóg bezig, maar in een totaal andere nog onbekende opzet. Te denken aan toerisme, de mooie Westeinder en haar vele watersport, wat volledig stilstaat. Echter: stilstaan is achteruit gaan!

De Radio Aalsmeer Razende Reporter heeft nog een goede tip achtergelaten…. maar dat blijft nog even een ideetje.

Heeft uw onderneming ook een bijzondere actie of oplossing in deze bizarre tijden? Laat het weten via info@radioaalsmeer.nl en wie weet neemt de Razende Reporter ook met u contact op!

Foto: Eigen materiaal

Gepubliceerd: 4 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×