Paasactiviteit op kinderboerderij: maak een paasei

Het traditionele paasfeest op kinderboerderij Boerenvreugd kan helaas niet doorgaan. Maar de vrijwilligers hebben een leuk alternatief bedacht waaraan iedereen mee kan doen in de leeftijd van 0 tot 100+ jaar.

De opdracht is om thuis een paasei te maken. Dit kan door te tekenen, schilderen, plakken, knippen, bakken, haken, verzin het maar. Maak een foto van het paasei en stuur deze voor 14 april naar bestuur@boerenvreugd.nl. Vergeet niet in de mail voor- en achternaam, leeftijd en mailadres te vermelden.

Er zijn 4 leeftijdscategorieën. Voor iedere categorie is er een prijs voor het meest mooie en originele paasei. De categorieën zijn: 0 tot 7 jaar, 7 tot 13 jaar, 13 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. De week na pasen gaan de vrijwilligers kijken wie er in de prijzen is gevallen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht maar de uitslag zal ook op Facebook gepresenteerd worden en daar zullen ook alle inzendingen terug te zien zijn. Als de boerderij weer open mag voor publiek zal de prijsuitreiking daar plaatsvinden.

Gepubliceerd: 3 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×