Ook in de meivakantie iedere dag ‘Let’s Go’

Ook deze meivakantie zijn Kim, Lennart en Niels dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 17.00 uur te horen en te zien op de radio en op televisie met het gezellige kinderprogramma ‘Let’s Go and Stay Home’. Iedere dag zijn er leuke interviews en is er vrolijke muziek. En ook de vaste items met muziekjuf Maartje, de kinderboerderij en de bibliotheek komen weer voorbij.

Heb jij een leuk liedje dat je wilt horen of heb je een foto of een filmpje van wat je aan het doen bent deze vakantie? Stuur het dan naar letsgo@radioaalsmeer.nl of via de app naar nummer 06-22 27 92 38. ‘Let’s Go’ is ook te volgen via Facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×