Eerste Woningsdag video online: Secret Stereo Warm-up!

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer.

De aftrap van de spectaculaire Woningsdag op het dak van Studio’s Aalsmeer werd gedaan door Lennart Bader en Frederik Tijssen. Bekijk hier hun speciale Secret Stereo Deep set terug. Speciaal voor jou!

Bekijk de set hier terug: Secret Stereo warm-up set bij Radio Aalsmeer Woningsdag

De komende dagen delen wij de sets van alle lokale DJ’s die vanaf het dak draaiden, dus houd goed onze website in de gaten!

Foto: v.l.n.r. Frederik, Lennart en Niels op het dak | © Radio Aalsmeer 2020

Gepubliceerd: 1 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×