Terugkijken: DJ Timan Rebel op Woningsdag

Nadat het spits was afgebeten door Secret Stereo was het tijd voor de volgende artiest. In zijn studententijd draaide hij veelvuldig, daarna kwam zijn ondernemerscarrière op gang. Nu is hij weer helemaal terug achter de decks en gaf hij zijn eerste grote optreden sinds 20 jaar: DJ Timan Rebel! Beleef het mee en bekijk zijn zonnige set terug.

Klik hier: DJ Timan Rebel bij Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, tevens mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ Timan Rebel (© Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer 2020)

Gepubliceerd: 2 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×