Participe Amstelland Aalsmeer start Paasei Actie

Bianca Zekveld, werkzaam bij Participe Aalsmeer heeft op Facebook een oproep gedaan om zo veel mogelijk 80-plussers in Aalsmeer rond Pasen een kaartje met een (boterham)zakje met een paar paaseitjes te bezorgen. Een sympathieke actie.

“Als iedereen nou een kaartje maakt, er een paar eitjes aan vast maakt en bij mij door de brievenbus doet, dan worden ze over een weekje rondgedeeld. Doe mee!” Zekveld riep verder op haar bericht te delen en denkt dat dit een leuke opdracht voor scholen zou kunnen zijn. “Tag de meesters en juffen en iedereen die je kent.”

Het adres voor het inleveren van de kaartjes is:
Salomon Dierkenslaan 21
1431 MG Aalsmeer

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×