Zingende DJ Dennis zingt voor de ouderen

We leven in een bizarre tijd. Het totale leven wordt ontwricht door het coronavirus. Mensen worden opgeroepen zoveel mogelijk thuis te blijven en elkaar zo min mogelijk op te zoeken. Dat is best lastig, maar helemaal voor onze ouderen. En toch al kwetsbare groep wordt hierdoor extra geraakt en mogen ook al geen bezoek meer ontvangen.

Gelukkig ontstaan er vele initiatieven om de ouderen op een veilige manier door deze crisis heen te helpen. Van raambezoek met of zonder hoogwerker, tot bloemen- of paaseierenacties. Maar ook artiesten die hun inkomsten zien wegvallen, vergeten de ouderen niet. Zo ook onze eigen Zingende DJ Dennis Wijnhout. Hij vatte het plan op om voor het Zorgcentrum Aelsmeer op te treden voor de bewoners.

Donderdagmiddag werd er een heuse geluidsinstallatie geplaatst voor het zorgcentrum en klonken al snel bekende klanken door de speakers. “Wat is het toch fijn om te kunnen zingen en een lach op deze mensen hun gezicht te krijgen in deze rot tijd waarbij niemand bij hen mag komen”, aldus onze eigen zingende Radio Aalsmeer-dj. “Vanuit alle kamers werd er heerlijk meegezongen met die heerlijke meezingers”, aldus een reactie van het Zorgcentrum.

Kortom het was een middagje genieten voor de bewoners van het zorgcentrum. En het zou zo maar kunnen dat Dennis straks op ’tournee’ gaat langs meerdere zorgcentra: “Ik wil zeker wel meer mensen blij maken. Er heeft ook iemand gereageerd die vertelde dat zij nog wel een huis weet waar ze het ook erg leuk zouden vinden als ik langskwam.”

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 3 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×