Participe deelt Paaspakketten uit in Aalsmeer en Kudelstaart

Wethouder Wilma Alink is op Goede Vrijdag met medewerkers van Participe paaspakketten uit gaan delen. Dit deden ze voor gezinnen die dat in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Eerder deze week plaatste Participe een oproep met de vraag wie wel wat extra’s verdiende voor Pasen. Veel reacties kwamen hun kant op. Er zijn door de catering We Canteen van de gemeente Aalsmeer en Amstelveen vijftig pakketten beschikbaar gesteld.

Wethouder Alink zei erover: “We zijn een gemeente met hele sociale inwoners en dat merk je nu meer dan ooit. Er zijn in Aalsmeer veel mogelijkheden om hulp te krijgen of te bieden. Het is fijn dat we vandaag samen met onze cateraar en Participe nog iets extra’s kunnen doen voor gezinnen die het niet makkelijk hebben. Ik hoop dat we zo van Pasen voor hen toch nog een vrolijk Pasen maken.”

Participe
Participe staat momenteel zeven dagen per week klaar voor de mensen uit de gemeente Aalsmeer. Maakt u zich nu veel zorgen? Heeft u behoefte aan een luisterend oor of wilt u praten over spanningen die er zijn door met het hele gezin thuis te werken, leren en leven?

Participe is bereikbaar op:
0297-326670 (werkdagen van 08.30-17.00 uur)
020-5430440 (zaterdag en zondag van 8:30-17:00 uur)
team.aalsmeer@participe.nu

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×