Tweede editie pubquiz Mark en Eric Show!

Na een succesvolle eerste editie op 3 april, moest er natuurlijk wel een vervolg komen.

Vrijdagavond 10 april was de tweede editie van de pubquiz bij de Mark en Eric Show. Om 20.00 uur zaten er meer dan 100 mensen te wachten tot het grote spektakel begon. Je kon zowel via de televisie als via de radio mee doen. Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Zo waren er moeilijke puzzels, verschillende foto’s en muziek fragmenten waar antwoord op gegeven moest worden.

Ook de lokale kennis werd getest met een aantal goede vragen en foto’s over vroeger. Aan dit spektakel zat natuurlijk ook een mooie prijs vast. Je kon namelijk een heerlijk groot chocolade ei winnen.

De grote winnaars van deze avond waren: Rafael, Rody, Stefan en Jasper (team Waar is Roel). Op een goede tweede plek stonden ‘Harde bezems’. Op de derde plek zijn geëindigd ‘Ringdijk crew’. De teams die net buiten de top drie vielen waren op vier ‘Trystian de beste’ en ‘De Offermannetjes’.
De avond werd afgesloten met een verzoeknummer namens de winnaars.

Foto: Instagram: Mark en Eric Show

Gepubliceerd: 11 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×