Pubquiz bij Café op de Hoek een succes

Na een valse start is het zaterdag dan toch gelukt. Om 20.00 uur startte de Pubquiz van Café op de Hoek in Kudelstaart.
Je kon mee doen door op de Facebookpagina de live video te volgen. In de reacties werd het invulformulier geplaatst. Als je dit allemaal klaar had staan, kon de avond beginnen. De quiz had verschillende categorieën. Zo waren er algemene vragen, 90’s vragen, muziek vragen en vragen over ditjes en datjes.

Er hebben in totaal 93 teams meegedaan, van Kudelstaart tot aan Maastricht. Op het hoogtepunt waren er ruim 140 kijkers. En dat is niet slecht voor een eerste uitzending. De winnaar van de avond was ”Team Quasqai met garantie” met 37 punten. De winnaar heeft een fles Heineken gewonnen van 1,5 liter! De verdere uitslagen van anderen teams zijn te vinden op de Facebookpagina van Café op de Hoek.

De reacties waren positief, desondanks hoopt men dat dinsdagavond de horecagelegenheden gefaseerd weer open mogen.

Foto: Facebook | Café op de Hoek

Gepubliceerd: 19 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×