Radio Aalsmeer heeft een eigen quarantaine beer

Sinds donderdag 16 april zit Quant in de studio van Radio Aalsmeer. Quant is de Quarantaine Beer van Radio Aalsmeer. Vanwege de intelligente lockdown moet hij binnen blijven en in het geval van Quant betekent dat, dat hij de studio verblijft vanaf 16 april en er niet meer uit mag totdat de lockdown voorbij is.

Dit betekent dat Quant ‘geheel vrijwillig’ te gast is bij de radioprogramma’s en bij sommige programma’s zelfs een rol krijgt. Quant wordt donderdag geïntroduceerd bij ‘Echt Esther’ en zal dan een beetje meer over zichzelf vertellen. Hij zal een beetje meepraten over Aalsmeer in quarantaine-tijd, want daar weet hij heel veel van. Quant heeft Peter Boogaard beloofd dat hij hem wekelijks zal helpen zoeken naar een leuke quarantaine-hit en hij spreekt tijdens ‘Young Ones’ over wat Quarantaine betekent voor de jeugd. Mogelijk volgen meer programma’s waar Quant mee gaat doen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×