Weer pubquiz bij de ‘Mark en Eric show’

De ‘Mark en Eric Show’ verbindt Kudelstaart en Aalsmeer en brengt meer dan 100 huiskamers in beweging met de pubquiz. Afgelopen vrijdag vond de tweede editie plaats. ‘Na afloop van de show kwamen er weer zoveel positieve reacties binnen, vanuit Aalsmeer maar ook vanuit Ter Aar en zelfs Amsterdam, dat we hebben besloten het aankomende vrijdag op 17 april nog een keer te doen, de derde editie!’, aldus sidekick Joyce Overvliet. Luisteraars van ‘De Mark en Eric Show’ worden tijdens de radio-uitzending opgeroepen om Radio Aalsmeer TV (kanaal 12, Caiway) aan te zetten en in te loggen op een ZOOM account. Dit maakt het mogelijk om de vragen van de pubquiz te zien en bij elkaar in de huiskamer te kijken.

De vragen variëren van algemene vragen, muziekvragen, tot vragen over (oud-)Aalsmeer, die in samenwerking met Aalsmeerse instanties worden gemaakt. Ook wordt er aandacht geschonken aan lokale ondernemers door ze een rol te geven in de Pubquiz in de vorm van een videoboodschap voor de kandidaten. Via een digitaal antwoordformulier kan je de antwoorden inleveren. De winnaar wint 1,5 meter eeuwige roem. Door de formule achter deze show vier je thuis je eigen feestje, met het gevoel dat je met elkaar bent.

Ga voor meer informatie naar de Instagram van de ‘Mark en Eric Show’; @markeneric, of naar www.markeneric.nl. Aanstaande vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur op Radio Aalsmeer, radioaalsmeer.nl en op TV op kanaal 12 (Caiway).

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×