‘Echt Esther’ over impact corona in Aalsmeer

Echt Esther’ is live terug op de donderdagavond, in een wereld die totaal op zijn kop staat. Samen met collega-radiomaker Ilse Zethof spreekt Esther Sparnaaij, die weer terug is van haar zwangerschapsverlof en trotse moeder is geworden van Stef, mensen uit de regio die allemaal worden geraakt door de coronacrisis. Nicole Meijer-Van Montfoort is servicemedewerkster op de IC van het Amstelland Ziekenhuis. Zij helpt mee mensen te verzorgen met corona onder de leden. Sasja Brouwers is zanglerares en zangeres. Wat betekent de crisis voor deze entertainer nu ze niet mag optreden en zangles kan geven? , Christiaan Sijnen heeft een herenmodezaak in de Zijdstraat en vertelt over winkelen in de 1,5 meter maatschappij. En Monique Zwebe werkt in de zorg bij OTT-locatie De Spil. Hoe beschermen zij zichzelf en hun cliënten in deze tijd? Als kers op de taart sluiten ze dit eerste uur af met de column van Truus Oudendijk. hebben. Wil jij ze ook iets vragen of zelf iets vertellen, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Nicole Meijer-Van Montfoort (eigen foto)

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×