'Door de Mangel' op herhaling met Wilma van Drunen

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn echter wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen.

Komende maandag is de uitzending met Wilma van Drunen terug te horen. Zij was op 27 mei vorig jaar te gast in de talkshow. Wilma van Drunen was de 256e gast en is al 25 jaar directiesecretaresse en voorzitter van Aalsmeers Harmonie. De harmonie bestaat al meer dan 100 jaar.

De Aalsmeerse noemt zichzelf een doorzetter, optimist en rechtdoorzee. Via de seringenkwekerij van haar vader en een bloemenwinkel, kwam zij in de onderwijswereld terecht. Zij is nu directiesecretaresse bij een schoolbestuur in Amstelveen. In haar vrije tijd is zij al 45 jaar lid van Aalsmeers Harmonie en al jaren voorzitter van de vereniging. “Altijd de klarinet bespeeld, al ben ik begonnen op de blokfluit”, vertelde de moeder van twee dochters. Meer weten? Luister  dan maandag op 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: De klarinet van Wilma | eigen foto

Gepubliceerd: 9 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×