'Blikopener Radio' over alternatieve financiering

Maandag 13 april is te gast in ‘Blikopener Radio’ de voorzitter van Stichting MKB Financiering en directeur van het European Centre for Alternative Finance, Ronald Kleverlaan. Zijn doel is om alternatieve financieringsvormen (zoals crowdfunding) voor bedrijven toegankelijker te maken. Hiervoor is het belangrijk dat verschillende financiers samenwerken. De programmamakers willen weten hoe dat er concreet uitziet en waarom dit soort financiering de toekomst is. Genoeg redenen om je radio maandagavond om 18 uur af te stemmen op Radio Aalsmeer!

De uitzending van maandag 6 april gemist? We skypten met Tom de Bruyne, samen met zijn vrouw eigenaar van SUE, dat bedrijven helpt hun diensten en marketing te verbeteren op basis van gedragspsychologie. Een interessante gast in deze tijden waarin we als maatschappij plotsklaps heel andere gewoontes moeten aanleren. “We zijn in een nieuwe realiteit gegooid en moeten zonder zijwieltjes proberen te leren rijden.” Tom vindt het zeer interessant om ons gedrag nu te bestuderen. “Mensen willen hun individualiteit uitdrukken. Maar wat we nu zien is dat we verbondenheid, samenhorigheid en voor elkaar zorgen weer hebben herontdekt.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 8 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×