Met 'Let's Go en Stay Home' sluit je je dag af

Ook deze week kan je weer iedere schooldag luisteren naar ‘Let’s Go en Stay Home’. Iedere dag zorgen Kim, Lennart en Niels voor een gezellig uitzending met leuke onderwerpen en gezellige muziek. En het leuke is dat je er niet alleen naar kan luisteren, maar je het programma ook via je tv kan volgen.

Natuurlijk zijn er ook deze week weer leuke filmpjes van o.a. Maartje, Roy en Justin. En natuurlijk kan je ook nog steeds je eigen filmpjes en foto’s insturen. Sinds deze week kan dat ook via de Let’s Go App: 06-22 27 92 38. Hier kan je ook verzoekjes op aanvragen door een (spraak)berichtje te sturen. Alle foto’s, filmpjes en verzoekjes hoor je dan weer terug in de uitzending.

Puzzelen
Deze week kan je ook nog eens mee doen aan super leuke puzzelopdracht. Iedere dag zie je een plaatje voorbij komen. De ene dag moet je even puzzelen en soms is het woord raden al genoeg. Aan het eind van de week heb je 10 woorden die met elkaar een zin vormen. Weet jij vrijdag de juiste zin te maken dan moet je zorgen dat je zo snel mogelijk belt of appt naar de studio. De eerste die het goed heeft, wint een heerlijke prijs die dan zaterdag persoonlijk op 1,5 meter bij je wordt gebracht.

Dansend het weekend in
Vrijdag sluiten Kim, Niels en Lennart de week weer swingend af en zorgen ze dat iedereen dansend het weekend in gaan. Daarvoor zijn ze wel opzoek naar jouw favoriete dansplaat en die van jouw ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s, tantes, buurvrouwen, meesters….eigenlijk gewoon van iedereen! Stuur ze naar letsgo@radioaalsmeer.nl De nummers hoor je dan in het laatste 10 minuten en van Let’s Go en daarna tussen 18.00 en 19.00 uur gezellig voorbij komen.

Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×