'Sem op Zaterdag' met Lianda

‘Sem op Zaterdag’ is een muziekprogramma waarin Sem van Hest op eigen en soms onnavolgbare wijze zijn wekelijkse selectie muziek presenteert. De keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres komen aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Helaas is Sem even uitgeschakeld en nog niet helemaal hersteld, daarom wordt ‘Sem op Zaterdag’ komende zaterdag gepresenteerd door Lianda van der Schilden. Hij geeft vol vertrouwen de teugels over. Kortom, 2 uur ‘easy interesting listening’ met verrassende muzikale vondsten.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×