Woningsdag: Feest mee op TV!

Koningsdag 2020 belooft een hele mooie dag te worden. Natuurlijk anders dan we gewend zijn en omgedoopt tot Woningsdag. Radio Aalsmeer zorgt via de televisie, radio en internet voor top vermaak, zodat je het thuis toch zo leuk mogelijk kunt maken met elkaar. De dag begint om 10.00 uur met ‘Let’s Go’ voor kinderen. Vanaf 12.00 uur komt het feest naar je huiskamer en treden lokale DJ’s op vanaf een bijzondere locatie op een hoog dak met mooi uitzicht. Als afsluiter om 20.00 uur de inmiddels befaamde Pubquiz van de Mark en Eric Show. Kortom: Feest mee op TV!

‘Let’s Go’ brengt de vrijmarkt bij je thuis
Op Koningsdag is er een speciale ‘Let’s Go en Stay Home’. Dit keer sluit je je dag niet af, maar begin je de dag met het kinderprogramma, namelijk tussen 10.00 en 12.00 uur. Omdat er dit jaar geen vrijmarkt is waar jij speelgoed kan verkopen en je muzikale talenten kan laten horen, organiseert het team van ‘Let’s Go’ een digitale kindervrijmarkt. Tijdens deze digitale vrijmarkt krijgt iedereen anderhalve tot twee minuten de tijd om een verkooppraatje te houden, het Wilhemus te laten horen op je muziekinstrument of een liedje te zingen? Het kan allemaal, ook de groetjes doen aan iemand!

Hoe het werkt? Geef je op via letsgo@radioaalsmeer.nl en vermeldt daarbij even je naam, leeftijd en wat je wilt gaan doen. Je ontvangt dat een bevestiging en meer uitleg.

Live optredens lokale DJ’s op TV
Nu voor DJ’s het optreden voor een groep mensen er niet in zit, zorgt de omroep ervoor dat het feest toch de huiskamers in komt. Op een hoog dak met een mooi uitzicht over de Aalsmeerse skyline wordt een podium geplaatst. Diverse DJ’s uit Aalsmeer en Kudelstaart verzorgen hier achter elkaar een optreden, zodat een gevarieerde feestmix ontstaat. Daar is uiteraard geen publiek bij, maar de optredens worden live uitgezonden op TV, internet en radio. Iedereen kan thuis meefeesten op de muziek van gepassioneerde plaatsgenoten. Via het bekende videochatprogramma Zoom kun je de rest van Aalsmeer laten zien hoe jij thuis mee feest, dus vergeet je oranje outfit niet! Na de oproep van vorige week stromen de aanmeldingen van lokale DJ’s al binnen. Aalsmeerse DJ’s kunnen zich nog tot uiterlijk donderdagavond opgeven. Op vrijdag wordt met alle DJ’s contact opgenomen en wordt het uiteindelijke schema bepaald. Aanmelden en meer informatie via radioaalsmeer.nl/woningsdag2020.

Het feest begint om 12.00 uur en gaat door tot 20.00 uur en het overzicht van de optredende DJ’s komt op radioaalsmeer.nl te staan.

Mark en Eric TV Pubquiz
Na het grote succes van de voorgaande drie edities komt er op Woningsdag om 20.00 uur weer een ‘Mark en Eric Pubquiz’. Dit keer een speciale editie in, uiteraard, het thema ‘Oranje’. De studio wordt in het oranje gehuld en ook de deelnemers van de Pubquiz wordt gevraagd in het oranje te verschijnen.
Met 137 meespelende teams zette het team van ‘De Mark en Eric Show’ afgelopen vrijdag voor de derde keer een record neer. Jong en oud streden tijdens deze interactieve pubquiz wederom om een prachtige prijs en 1,5 meter eeuwige roem. Het succes van deze pubquiz reikt inmiddels verder dan alleen Aalsmeer. “We zijn elke keer blij verrast als we zien hoeveel teams er mee doen. Door middel van ZOOM en de videobeelden die uitgezonden worden op het TV-kanaal van Radio Aalsmeer luiden wij met alle deelnemers het weekend in en hebben we weer even het gevoel van samen zijn!” ,aldus sidekick Kees Sparnaaij.

Naast de categorieën puzzel, sport, waar is het, wie is het en muziek, waren er dit keer ook huiskamer battles. Zo moest iedereen voor de camera bijvoorbeeld zoveel mogelijk wasknijpers op het gezicht zetten, alle toiletrollen in het huis bij elkaar verzamelen en acrobatische oefeningen uitvoeren.

Informatie over de speciale Woningsdag Pubquiz editie staat op www.markeneric.nl

Radio Aalsmeer op televisie
Een leuke mix van lokaal nieuws, een uitgebreide agenda, het weerbericht, live beelden vanaf de poel, (nostalgische) foto’s, het komt allemaal voorbij. Te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv.

Gepubliceerd: 21 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×