FC Aalsmeer trekt twee middenvelders aan

Nadat vorige maand FC Aalsmeer bekend maakte dat de zaterdag-spelers Jordy de Groot en Solomon Pinas de club zullen verlaten, kwam er deze week nieuw transfernieuws vanaf de Beethovenlaan. De ontstane vacatures in de zaterdagselectie zullen worden opgevuld door Diederick Hoogerwaard en Stef Leliveld.

De 29-jarige Hoogerwaard komt over van hoofdklasser FC Rijnvogels uit Katwijk aan den Rijn. De Amsterdammer is een aanvallende en controlerende middenvelder, die eerder ook voor vv Noordwijk en ADO Den Haag speelde.

Stef Leliveld is een jaar jonger en de middenvelder speelde de laatste twee seizoenen voor W.V.H.E.D.W. en daarvoor vier seizoenen voor hoofdklasser Swift beide uit Amsterdam. De inwoner van Aalsmeer was op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond deze in de ambities van FC Aalsmeer.

Foto: Aalsmeer Vandaag | Jaap Maars (archief)

Gepubliceerd: 2 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×