"Het is gewoon leuk dat je dit met je vader kan doen"

Met enige regelmaat in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Stagiaire Thamar van den Bergen heeft ‘het toetsenbord’ opgepakt en de rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Er zijn immers nog genoeg Radio Aalsmeerders om kennis mee te maken!

Dit keer is het de 33e programmamaker die in de ‘Spotlight’ staat: Talitha van Itterzon. Thamar van den Bergen sprak uitgebreid met haar.

Ja, ja, Talitha is de dochter van… papa Rinus. Via hem is ze ook bij ‘de radio’ gekomen. Van jongs af aan al mee naar de studio en zo de kunst afgekeken. “Het is gewoon leuk dat je dit met je vader kan doen. Het is iets heel speciaals”, vertelt Talitha. Zij vindt het bedienen van de schuifjes en knopjes leuker dan presenteren. Als Van Itterzon wel presenteert, luistert ze haar eigen programma’s eigenlijk nooit terug. Haar vader geeft haar namelijk altijd feedback. ‘Hij zit al zo lang bij de radio. Hij weet wel wat ik beter wel en niet kan zeggen”, aldus de 29-jarige die hoopt dat ook de nieuwe jongere generatie aangespoord wordt radio te maken.

Het interview in de rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×