Joling en Bloemen zingen voor Aalsmeerse ouderen

Ook op moederdag 2020 blijven de coronamaatregelen van kracht. Dat betekent ook dat de bewoners van zorgcentra in het hele land nauwelijks tot geen bezoek mogen ontvangen. Hoe ongezellig is dat. Om dit leed wat dragelijker te maken voor de ouderen hebben diverse artiesten al meerdere ‘serenades’ gebracht bij vele (ver)zorgcentra. Een altijd gewaardeerd gebaar.

Joling en Bloemen
Onze eigen Aalsmeerse BN-er Gerard Joling heeft op moederdag ook  een duit in het zakje gedaan. En hij kwam niet alleen, want hij nam niemand minder dan Karin Bloemen mee. Zij stapten op een bootje en voeren naar het zorgcentrum Aelsmeer in het centrum van ons bloemendorp.
Joling en ‘La Bloemen’, uiteraard gehuld in één van haar bekende jurken, zongen vanaf het water de bewoners toe. Diverse voorbijgangers bleven even staan om te luisteren en mee te zingen.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 10 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×