Terugkijken: DJ RIVA op Woningsdag

De prachtige setting bracht nog wat zenuwen met zich mee, maar daar was hij al gauw vanaf. Zijn house en 80’s en 90’s muziek knalde bij jou de huiskamer in: DJ RIVA!

Bekijk hier de set terug: DJ RIVA op Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ RIVA (© Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 6 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×