Top 40 liedjes zingen hit bij Cultuurpunt Aalsmeer

De laatste lessen van het tweede cursusblok zijn afgesloten. Muziek en zang waren twee cursussen, die na de tijdelijke sluiting door corona, weer werden opgestart. Het was fijn om te zien dat de kinderen weer allemaal kwamen opdagen om de lessen te volgen. En het resultaat mag er zijn. Ouders hebben mee kunnen kijken op de live stream op internet. Zo waren de ouders toch bij het optreden van de kinderen aanwezig.

Er kwamen allerlei muziekinstrumenten aan bod om te leren bespelen, waaronder gitaar, viool en keyboard. Ook de muzieknoten werden geleerd om te lezen. Dat werd snel opgepakt en de kinderen brachten leuke liedjes ten gehore op gitaar en keyboard.

Top 40
Niet alleen muziekstukken spelen op instrumenten is geoefend, maar ook het zingen van liedjes uit de top 40 was een cursus bij het Cultuurpunt Aalsmeer. “Hij is van mij” van Kris Kross Amsterdam, “Als het avond is” van Suzan en Freek en “Uit elkaar” van Yes-R werden uit volle borst meegezongen. Deze groep kinderen gaf met elkaar een mooi optreden voor de ouders online.

Meedoen met het volgende blok? Bij de start van het nieuwe schooljaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer weer korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. Houd voor de nieuwe cursusdata- en locaties de website in de gaten, www.cultuurpuntaalsmeer.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 29 juni 2020 om 23:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×