'Door de Mangel' ontvangt collega Adrie de Rooij

Wekelijks ontvangt de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ live een Aalsmeerse of Kudelstaartse gast. Zo was afgelopen maandag Daniel Alderden alweer de 292e plaatsgenoot die te gast was bij de programmamakers. Daniel werkt bij scheepswerf Gouwerok als lasser, maar bouwt ook zelf aluminium pramen. “Deze zijn onderhoudsvriendelijker dan de houten versies”, vertelde Alderden, die zijn opleidingen via zijn werkgever heeft gevolgd. Zijn toekomstdroom is een eigen bedrijfje te beginnen. Daniel noemde zichzelf gezellig, aardig en sociaal. Naast zijn werk, drinkt hij graag gezellig met vrienden een biertje en doet hij ieder jaar mee aan de pramenrace. “Nu het niet doorgaat, gaan we waarschijnlijk toch gewoon een stukkie varen”, zei Alderden lachend.

Adrie de Rooij
Ook Daniel heeft weer een opvolger gevonden. Maandag 3 augustus zal bij presentator Elbert Huijts een Radio Aalsmeer-collega aan tafel schuiven. Adrie de Rooij is de feest-dj op de praam van Daniel tijdens de pramenrace, maar maakt ook radioprogramma’s op de dinsdagavond bij de lokale omroep. “Adrie is altijd bezig en druk, ook voor anderen. Ik ben benieuwd hoe hij die spirit er toch altijd weet in te houden”, vroeg Daniel zich af. Het antwoord op deze vraag en veel meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur.

Heb je ook een vraag voor Adrie, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×