'Sem op Zaterdag' met verrassende oude herinneringen

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder. trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.
“Één van de voordelen van sociale media is de kennismaking met mensen die je anders nooit zou ontmoeten”, aldus programmamaker Sem van Hest. Een van deze contacten heeft zijn muzikale liefdes met Sem gedeeld en daar gaat bij ‘Sem op Zaterdag’ een uur uit geput worden. Met verrassende mooie oude herinneringen. Een tip van de sluier? Spandau Ballet.
Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 juli 2020 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×