'Door de Mangel' over aluminium pramen met Daniel Alderden

‘Door de Mangel’, de talkshow op Radio Aalsmeer, ontvangt wekelijks live een Aalsmeerse of Kudelstaartse gast. Afgelopen maandag ontving het team de 291e schakel aan de inmiddels immens lange ketting. De 23-jarige Jeroen Bastian runt zijn eigen botenonderhoudsbedrijf “Bootservice Aalsmeer”. Het leven van de geboren Amstelvener speelt zich voornamelijk op het water af. Hij is zelfs de ANWB-wegenwacht van de Westeinder. Bastian noemde zichzelf gezellig, nieuwsgierig en na enig nadenken ook sociaal.

Natuurlijk heeft Jeroen weer een opvolger gezocht. Volgende week zal bij presentator Elbert Huijts een heuse pramenbouwer aan tafel schuiven. Daniel Alderden maakt aluminium pramen en Jeroen wil van hem weten hoe hij de toekomst van de aluminium pramen ziet. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 27 juli tussen 19.00 en 20.00 uur.

Heb je ook een vraag voor Daniel, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×