'Sem op Zaterdag' met louter duetten

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder. trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zaterdag 25 juli zal Sem vooral aandacht besteden aan duo’s, vaste, regelmatige en unieke duetten zoals bijvoorbeeld Louis Armstrong met Ella Fitzgerald, maar ook Diana Krall met Michael Bublé. Er zijn zo muzikale pareltjes ontstaan en welke Sem koos kunt u zaterdag beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×