TVOH-ster Stef Classens in 'All about music'

Woensdag 22 juli tussen 18.00 en 20.00 weer een extra lange aflevering van ‘All About Music’. Muziekkenner Stevan van der Voet laat je o.a. kennis maken met de nieuwste pareltjes uit muziekbranche. Je kan van ‘All About Music’ een lekkere mix van muziek verwachten; van Pop tot Dance en van Nederlandstalig tot Soul. Elk nummer heeft een verhaal en daar gaat juist dit programma over.

Met deze keer een Skype-interview met Stef Classens. Stef is bekend geworden door zijn deelname aan het 10e seizoen van The Voice of Holland waarin hij 2e werd. Stevan gaat het met hem hebben over zijn deelname aan The Voice, zijn covers op YouTube en natuurlijk ook over zijn nieuwe single ‘’Worth It’’.

Heb je een vraag voor Stef? Stuur een DM via de Instagram van Stevan @svandervoet en wie luister of jouw vraag wordt gesteld!

‘All About Music’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×