'Intermezzo' met eerbetoon aan slachtoffers Srebrenica

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Op maandagavond zal Sem van Hest in het klassieke programma Intermezzo, o.a. een uitvoering van het Requim van W.A. Mozart door de Academy of St. Martin-in-the-Fields o.l.v. Neville Mariner laten horen. Daarnaast echter ook muziek van Beethoven. Tijdens het kijken naar de documentaire over Srebrenica dacht Sem dat dit Requim een mooi eerbetoon zou zijn aan alle slachtoffers. Vandaar deze keuze voor deze week.

Intermezzo‘ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×