'Door de Mangel' ontvangt Jeroen Bastian

‘Door de Mangel’, is de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer. Iedere week ontvangt het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts live een gast. De 290e schakel aan de inmiddels immens lange ketting was Sander Huis. Hij runt samen met zijn vader een jachthaven. “Het is de bedoeling dat ik het straks van hem over ga nemen”, aldus de jonge Aalsmeerder. Hij noemde zichzelf  koppig, leergierig en behulpzaam. Daarnaast is Sander een autoliefhebber. “Ik houd ervan om lekker te driften met een auto op een circuit”, vertelde Huis. Op de openbare weg weet hij zich goed te gedragen, zo vertelde hij.

Zoals gebruikelijk heeft ook Sander een opvolger gezocht. Volgende week verschijnt Jeroen Bastian aan tafel. Ook hij is actief op het nautische vlak, met name dan in de motoren van boten. “Als we bij ons op de jachthaven een leuke klus op dat gebied hebben, huren we hem regelmatig in. Ik ben benieuwd wat hij het leuke aan zijn werk vindt”, vroeg Sander Huis zich af. Het antwoord op deze vraag hoor je a.s. maandag 20 juli om 19.00 uur.

Heb je ook een vraag voor Jeroen, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 13 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×