'Sem op Zaterdag' met heerlijke muziek en aardbeien

Sem van Hest is een Limburgse Aalsmeerder die o.a. iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze trakteert op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zaterdag 18 juli geeft Sem de luisteraars weer de gelegenheid om een aardbeienslof van Ab Müller te winnen. Om dit gebakje te bemachtigen, deze keer geen vraag over de actualiteit, nu is er een andere ‘luistertocht’ zaterdagmorgen.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 13 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×