Kinderboerderij ook doordeweeks open

Met kleine stapjes gaat kinderboerderij Boerenvreugd steeds meer open voor publiek. Boerenvreugd was in het weekend al te bezoeken, maar door de weeks was de boerderij nog steeds gesloten. Dat gaat nu veranderen. Van dinsdag t/m vrijdag zal de speeltuin en het terras van de boerderij geopend zijn voor publiek van 9.30 – 16.30 uur. Het winkeltje zal ‘s middags geopend zijn. Op zaterdag en zondag is de boerderij open van 10.00 – 16.30 uur.

De gebouwen zijn nog steeds gesloten, maar bezoekers kunnen wel gebruik maken van het toilet aan de buitenzijde van de stolp. De zandwei en de grasweides waar de dieren lopen zullen door de weeks gesloten zijn omdat dit het werkterrein van de cliënten van Ons Tweede Thuis is. In het weekend zijn de weides wel allemaal geopend voor publiek en kan er geknuffeld worden met de dieren.

Vanzelfsprekend zijn bij een bezoek aan de boerderij de richtlijnen van het RIVM nog steeds van kracht. Er staat handalcohol bij de ingang en bezoekers moeten zich aan de 1,5 meter afstand houden. Wanneer het erg druk is zal er weer gebruik gemaakt worden van de sleutelhangers. Dit wordt dan bij de ingang aangegeven.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×