Alle zomerhits op een rij in de 'Zomerse 50'

Deze zomer werkte Radio Aalsmeer wederom mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’. Hierin komen de meest populaire zomerhits ooit gemaakt voorbij. Het initiatief ontstond in 2001 bij de lokale omroep van Enschede, maar wordt inmiddels door 150 verschillende omroepen in Nederland en België uitgezonden. Met de ‘Zomerse 50’ kun je leuke vakantieherinneringen herbeleven bij Radio Aalsmeer. Even terugdenken aan vroeger.

De ‘Zomerse 50’ lijst van 2020 wordt op 30 augustus uitgezonden op Radio Aalsmeer tussen 14.00 en 18.00 uur. Frank Bunnik en Walter de Vries nemen zoals ieder jaar de presentatie voor hun rekening.

TikTok
De zomerhits van coronajaar 2020 komen niet uit clubs in Zuid-Europese landen, maar vinden hun oorsprong op de populaire en omstreden app TikTok. Van de tien nieuwkomers in de jaarlijkse Zomerse 50 zijn er liefst drie een hit geworden dankzij de Chinese app. Het gaat om Banana van Conkarah en Shaggy (de nummer 1 in de Zomerse 50), Savage Love van Jawsh 685 en Jason Derulo (nieuw op 7) en Jerusalema van Master KG feat. Nomcebo (nieuw op 48). TikTok ligt wel onder vuur. De Amerikaanse president Trump gaat de app verbieden vanwege mogelijke misbruik door de Chinese overheid van gegevens van de app-gebruikers.

Zomerse 50
De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de 50 populairste zomerhits ooit. De zomerlijst verschijnt dit jaar voor de twintigste keer. De Zomerse 50 is deze week te horen en te zien bij 150 radiozenders in Nederland en België.

 

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×