‘Sem op Zaterdag’ met Glenn Corneille

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zondag 23 augustus was het 15 jaar geleden dat een zeer talentvol musicus bij een verkeersongeval overleed. De toen 35-jarige Glenn Corneille had al veel optredens verzorgd met Nederlandse grootheden waaronder Laura Fygi, René Froger, Do en nog veel anderen. Daar gaat programmamaker Sem van Hest zaterdag 29 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur aandacht aan besteden gecombineerd met dat wat tijdens zijn vorige uitzending niet lukte.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: © Radio Aalsmeer (Arjen Vos) | Sem van Hest

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×