Kampkok Petra van den Nouland in ‘Door de Mangel’

‘Door de Mangel’ ontvangt al zeven jaar iedere maandagavond een interessante gast. Afgelopen maandag was Annemarie Noordhoek de 295e Aalsmeerder die geïnterviewd werd door het radioprogramma. Zij is opgegroeid in ’t Farregat en werkzaam bij een grote bloemist. Echter staat zij op het punt een carrièreswitch te maken. De hobbymuzikante wil graag bij de politie. Haar waarden en normen-besef speelt een belangrijke rol in deze keuze. “Waarom branden mensen elkaar toch zo af om hele kleine dingen?”, vroeg zij zich af. De politieagente in spé noemde zichzelf: behulpzaam, soms introvert, soms extravert en muzikaal.

Petra van den Nouland
Volgens de opzet van het programma is Annamarie opzoek gegaan naar een opvolger. Zij heeft Petra van den Nouland bereid gevonden op maandag 24 augustus bij presentatoren Mylene en Elbert Huijts achter de microfoon plaats te nemen. Annamarie en Petra gaan al jaren samen op kamp naar Otterloo. Petra zorgt dan voor het eten in de keuken. Door corona is dat niet doorgegaan. Zij wil graag weten waar zij toch de energie hiervoor steeds vandaan haalt. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Petra, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Petra van den Nouland | eigen foto

Gepubliceerd: 18 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×