‘Verhalenderwijs’ op zoek naar spannend kinderboek

‘Verhalenderwijs’, het verhalenprogramma voor kinderen op Radio Aalsmeer, is woensdag 19 augustus aan het eind gekomen van het boek ‘Het zwaard der Wanhoop’ van Tamara Geraeds. Het is het verhaal waarin we kennis gemaakt hebben met de nieuwe Ridder van de Ronde Tafel, Christopher Plum. Hij probeert samen met zijn mede-Ridder Elizabeth het zwaard van koning Arthur te redden van de twee schurken Stoppelbaard en Blubberbuik.

Programmamakers Marion Geisler en Rinus van Itterzon zijn op zoek naar een nieuw kinderboek of verhaal dat iedere woensdagmiddag om 17.00 uur voorgelezen kan worden.

Heb jij nou een favoriet (kinder)boek of -verhaal? En wil je dat dit voorgelezen wordt op Radio Aalsmeer? Mail dat dan naar marion@radioaalsmeer.nl of naar rinus@radioaalsmeer.nl en wie weet wordt dat het volgende boek vanaf 2 september.

Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 17.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marion Geisler | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 18 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×