Muziek en anekdotes in "Intermezzo"

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Op maandag 17 augustus zal in het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ in het teken staan van Frederic Chopin. In ieder geval een van zijn pianoconcerten en uiteraard nocturnes. Sem is inmiddels gedoken in het korte (39 jaar) leven van deze bijzondere Poolse componist en zal aparte anekdotes over Chopin vertellen. Daarnaast in dit Beethovenjaar ook enig werk van deze meester en ook hier zal de piano een belangrijke muzikale rol spelen.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: Chopin (Pixabay)

Gepubliceerd: 13 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×