Annamarie Noordhoek ondervraagt in 'Door de Mangel'

De 294e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was afgelopen maandag Chris Millenaar. De in Aalsmeer-Oost opgegroeide eigenaar van een klusbedrijf verbouwt in zijn vrije tijd zijn eigen woning. “Een project dat 8 jaar in beslag neemt, nog maar 2 jaar en dan is het klaar”, aldus Millenaar. Hij kan moeilijk stilzitten en daarom weet hij dit allemaal georganiseerd te krijgen en zelfs nog tijd te vinden voor zijn gezin en twee honden. De klusser noemde zichzelf: handig, vrolijk en behulpzaam.

Zoals gebruikelijk is Chris vanaf zijn vakantieadres opzoek gegaan naar een opvolger. Uiteindelijk kwam hij uit bij Annamarie Noordhoek, de andere helft van het duo An en Aad. Op maandag 17 augustus zal zij bij presentatoren Mylene en Elbert Huijts achter de microfoon plaats nemen. Samen met Adrie de Rooij presenteert zij op de dinsdagavond het programma “De An en Aad Show”. Een vraag had Chris nog niet voor Annamarie. Daar denkt hij nog even over na. “Het moet een verrassing voor haar blijven”, vertelde Chris.

Het antwoord op de nog onbekende vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Annamarie, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Annamarie Noordhoek | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×