Droomdisco bij ‘DownTown Radio’

Zaterdag 15 augustus om 14.00 uur zijn Dennis, Rinus en Ilse weer terug van de zomerstop met ‘DownTown Radio’. Ze gaan een rondje skypen met DownTown-kanjers hoe hun vakantie is geweest. Zijn ze nog weg geweest of hebben ze nog leuke uitstapjes gemaakt?

Ook hebben ze een interview met Paulien Koekebakker. Zij organseert altijd  Droom Disco Aalsmeer in The Beach voor mensen met een verstandelijke beperking. Helaas mag dit nu natuurlijk niet georganiseerd worden, maar de programmamakers zijn benieuwd naar het ontstaan en de plannen. Ze willen alles weten over dit leuke maandelijkse feestje.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×