Een zwoele zaterdagochtend met 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder. trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zwoele zaterdagochtend
Na een week met zwoele avonden en nachten gaat Sem zaterdagochtend in deze trend verder door er een zwoele muziek ochtend van te maken. Afgewisseld met opfrissende klanken. Zo zullen o.a. Diana Krall, Keely Smith, Matt Dusk, Elvis Presley, Carpenters, Elton John e.v.a. het weekend beginnen zoals de week eindigde.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×