Voorproefje op het nieuwe culturele seizoen in 'That's Life'

Donderdag 13 augustus is het weer die ene donderdag in de maand en dus tijd voor ‘That’s Life’. Een uitzending waarin een voorproefje wordt gegeven van de culturele voorstellingen en exposities die komend seizoen worden verwacht in Aalsmeer. Natuurlijk is het nodige voorbehoud, maar we zijn er zo aan toe om weer wat cultuur te happen!

Presentatrice Jenny Piet gaat het hebben over de zondagmiddagconcerten in de Oude Veiling georganiseerd door Pieter Groenveld en Andre Vulperhorst komt u bij praten over wat er allemaal op de agenda staat van het Cultuurpunt. Het laatste uur is voor KCA over voorstellingen in de grote zaal van Bacchus en exposities in het Oude Raadhuis. Ook aandacht voor de 12e Gedichtentuin, een evenement dat met enige aanpassingen wel plaats gaat vinden in september. De titel zal zijn: Mijmeringen.

Kortom luister en kijk mee, dan weet je waar je heen moet het komend cultureel seizoen.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer (Arjen Vos) | Jenny Piet

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×