'Door de Mangel' interviewt aannemer Chris Millenaar

Zoals iedere week ontving het team van ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag ook weer live een Aalsmeerse gast. Deze keer was radio-collega Adrie de Rooij de 293e plaatsgenoot die te gast was in de talkshow. Adrie is werkzaam in de woningbouw als eerste monteur elektrotechniek. En vertelde vroeger een beetje een driftkikkertje te zijn geweest. Hij heeft destijds zelfs een stoel door een lokaal gegooid. “Door op school een sociale vaardigheidstraining te volgen, is dat flink minder geworden”, erkende De Rooij. Adrie noemde zichzelf creatief, behulpzaam en vaak vrolijk. Naast zijn werk, zijn twee g’s voor hem belangrijk: de g van geluid en geloof.

Chris Millenaar
Ook Adrie is opzoek gegaan naar een opvolger. Maandag 10 augustus zal bij presentator Elbert Huijts aannemer Chris Millenaar achter de microfoon plaats nemen. Chris heeft een eigen klusbedrijf en verbouwt ook zijn eigen huis. “Ik vraag mij af hoe hij dat allemaal georganiseerd krijgt”, vroeg Adrie zich af. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur.
Heb je ook een vraag voor Chris, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer (Arjen Vos) | Elbert Huijts

Gepubliceerd: 3 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×