Macht of naïviteit bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder. trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.
Macht of naïviteit
De afgelopen weken heeft Sem van Hest een aantal boeken gelezen over macht en wat dat doet met mensen. Wat kunnen we er bijvoorbeeld van opsteken? Sem gaat dit muzikaal invullen bij zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Het thema wordt dan ook macht of naïviteit. Nieuwsgierig? Zaterdag de invulling, dus luisteren tussen 10.00 en 12.00 uur.
Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×