Terug naar april 2001 bij ‘Troost Radio'

Het leven is door de corona voor velen compleet op zijn kop gezet. In deze bizarre tijden kunnen we best wat troost gebruiken. En nostalgie werkt, dat blijkt uit de populariteit van Troost tv van de publieke omroep. Hierin worden allerlei oude televisieprogramma’s uitgezonden.

Frank Bunnik neemt je iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 mee terug in de tijd, met een oude Top 40-lijst. Naar de week waarin je 18 werd, je ging trouwen of een bijzondere zomervakantie bijvoorbeeld. Even de corona vergeten en écht even helemaal terug in de tijd, want je hoort ze alle veertig inclusief de vergeten hitjes, guilty pleasures én bekende jingles uit die tijd. Vrijdag 7 augustus komt de Top 40 van 21 april 2001 voorbij, een keuze van een luisteraar.

Wil je ook een Top 40 uit een bepaalde week horen, vanaf 1965? Laat het weten via frank@radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 3 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×